Jizva + strie
- Týna
- Topic Author
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
06 Jul 2009 13:14 #463
by Týna
Jizva + strie was created by Týna
Myslím, že je dobré se také na toto téma zmínit, jak mi p. doktor Piťha při kontrole řekl.
Operace i léčba u mě proběhli celkem v pořádku, ač se to nevyvíjelo, jak mělo, podstoupila jsem plazmaferézu a měla jsem stále vysoké dávky kortikoidů, které byli nedílnou součástí mé léčby. Během roku jsem nabrala přes 20 kg. Byla jsem nateklá (zavodněná) a nebudu nalhávat, že jsem neměla hlad, ač jsem snědla cokoliv, byla jsem stále hladová jak divá zvěř
Je samozřejmé, že kůže to nevydržela a já, která nevěděla, co je to strie, jsem kompletně po celém těle popraskala. Mohla jsem se mazat čímkoliv (měsíč. masti, krémy, sádlo atd. ...), přesto to bylo k ničemu. Dodnes navštěvuji v Praze v Bělehradské ulici Centrum laserové estetiky. Mají zde velký pásový laser jehož pomocí se mi strie zatahují a blednou. Nebudu tu nalhávat, jak je to úžasné a strií se zbavíte, přesto ale z dálky to už tak není vidět a hodně to bledne.
Dalším problémem byla jizva, která se mi také nechtěla hojit. S tou jsem chodila u nás v Litoměřicích na laser (takovej malej, bodovej), ale za ten to byli vyhozené peníze. Niní navštěvuji každé 3 týdny úžasného p. doktora Jiřího Ferru se smyslem pro humor;) Tudíš léčba může být sebe nepříjemnější, přesto díky jeho přístupu jsem se tam dokonce i k němu těšila. Ordinuje ve ST a PÁ v Příbrami a další dny v Praze. Pokud chcete na něj bližší kontakt, ozvěte se mi na email (Tyna.Jirinova@seznam.cz) nebo se zeptejte p. doktora Piťhy, který ho také velice dobře zná (mimochodem, děkuji pane doktore za pozdrav ;) Také jsem ho vyřídila). Jizva byla hodně keloidní a nechtěla se vyhladit, ač jsem podstoupila i ten laser, mastičky, tuky, i Contratubex, který je naprosto zbytečný. Vpichoval mi do ní nějaký látky (nevím to přestě, Diprophos, mezok.) a jizva vážně měkne a je to opravdu suprový. Byl to už vážně jediný možný způsob léčby, protože jinak byste se jí vážně nezbavili. A vyříznout jí taky nemá cenu, protože by se to opět hojilo keloidem :(
Tak snad je to všechno, co jsem ohledně strií a jizvě chtěla. Hodně štěstí při léčbě
Operace i léčba u mě proběhli celkem v pořádku, ač se to nevyvíjelo, jak mělo, podstoupila jsem plazmaferézu a měla jsem stále vysoké dávky kortikoidů, které byli nedílnou součástí mé léčby. Během roku jsem nabrala přes 20 kg. Byla jsem nateklá (zavodněná) a nebudu nalhávat, že jsem neměla hlad, ač jsem snědla cokoliv, byla jsem stále hladová jak divá zvěř

Dalším problémem byla jizva, která se mi také nechtěla hojit. S tou jsem chodila u nás v Litoměřicích na laser (takovej malej, bodovej), ale za ten to byli vyhozené peníze. Niní navštěvuji každé 3 týdny úžasného p. doktora Jiřího Ferru se smyslem pro humor;) Tudíš léčba může být sebe nepříjemnější, přesto díky jeho přístupu jsem se tam dokonce i k němu těšila. Ordinuje ve ST a PÁ v Příbrami a další dny v Praze. Pokud chcete na něj bližší kontakt, ozvěte se mi na email (Tyna.Jirinova@seznam.cz) nebo se zeptejte p. doktora Piťhy, který ho také velice dobře zná (mimochodem, děkuji pane doktore za pozdrav ;) Také jsem ho vyřídila). Jizva byla hodně keloidní a nechtěla se vyhladit, ač jsem podstoupila i ten laser, mastičky, tuky, i Contratubex, který je naprosto zbytečný. Vpichoval mi do ní nějaký látky (nevím to přestě, Diprophos, mezok.) a jizva vážně měkne a je to opravdu suprový. Byl to už vážně jediný možný způsob léčby, protože jinak byste se jí vážně nezbavili. A vyříznout jí taky nemá cenu, protože by se to opět hojilo keloidem :(
Tak snad je to všechno, co jsem ohledně strií a jizvě chtěla. Hodně štěstí při léčbě

Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Conánek
-
- Junior Member
-
Less
More
16 Jun 2012 18:39 #1318
by Conánek
Replied by Conánek on topic Re: Jizva + strie
Ahoj,
po vyzkoušení všeho možného, drahého či levného doporučuji GELARGIN GEL. Pár kaček a dokázal i to, co nedokázalo vpichování a bez bolesti.
Bára
po vyzkoušení všeho možného, drahého či levného doporučuji GELARGIN GEL. Pár kaček a dokázal i to, co nedokázalo vpichování a bez bolesti.

Bára
- martina
-
- Junior Member
-
- smích léčí každý den i když je zle!!!!!!!!!!!!!!!!
Less
More
12 Sep 2012 14:33 #1352
by martina
Replied by martina on topic Re: Jizva + strie
Co mohu já ze svých zkušeností doporučit a to jsem po třech operací a jizvy byly velké tak měsíčkovou mastičku musím říct,že jizvu nemám vůbec vidět a poslední operaci plic a pohrudnice jsem měla v říjnu 2011

- emilka785
- New Member
-
Less
More
29 Apr 2021 16:40 #2042
by emilka785
Replied by emilka785 on topic Re: Jizva + strie
Já teda naštěstí na strie netrpím a jsem za to jen ráda
Obecně vyhledávám spíš přírodní kosmetiku takže za sebe bych se doporučila kouknout třeba
semsem
no a na jizvy bych koupila asi nějaký olej v lékarně, myslím, že už jsem nějaký takový viděla
Tak hodně štěstí!

- dzemskon
- New Member
-
Less
More
31 Dec 2024 02:22 #2761
by dzemskon
Replied by dzemskon on topic Тестирование на получение соц контракта вопросы
Предлагаем ознакомиться завем получить 350 000 руб от государства на свой бизнес ? <a href=https://ok.ru/testirovanie.na.soc.kontrakt>Мсп рф тестирование ответы для соц контракта новые правила 2024 года: обязательный тест на мсп - узнай вопросы и ответы заранее. заранее знать вопросы теста - увеличить шансы на получение денег .
Time to create page: 1.044 seconds