autoškola
- Líba
- Visitor
-
25 May 2009 09:16 #405
by Líba
Replied by Líba on topic Odp.:autoškola
Ahoj všichni, tak se taky přidám se svou zkušeností. Řidičák mám už dvacet let a jezdím hodně a často, 2 tisíce km není problém, ale v období kdy jsem trpěla dvojitým viděním jsem rozhodně neřídila, to snad ani nešlo, začala jsem asi tak 4 měsíce po operaci, dky jsem se dostala do lepšího stavu, jak fyzického, tak psychického. No a teď ve 40 jsem si udělala ještě řidičák na motorku a je to úžasná zábava jezdit jen na dvou kolech. Takže až se oči zklidní, ničeho se nebojte a hlavně to chce klid, je to hodně o psychice!!!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Tomáš
-
- Junior Member
-
Less
More
- Thank you received: 2
26 May 2009 21:14 #408
by Tomáš
Replied by Tomáš on topic Odp.:autoškola
Zdravím řidiče i neřidiče,
z hlediska Mestinonu žádné omezení nepociťuji, ale v čem je můj problém při řízení jsou nohy. Když jedu mimo město, tak už jsem schopný řídit tak hodinu (ujedu cca 80km, což už dává člověku velkou svobodu
.
Problém však jsou semafory a kolony ve městě a neustálé popojíždění, spojka, brzda,plyn, spojka, brzda...
Na šlapání jsou moc těžké, stačí mi tři. čtyři semafory, tři, čtyři zabrždění a rozjetí a už cítím slabost v nohách a po 10 min takovéto jízdy už nemám sílu zmáčknout spojku, tak končím...
chtělo by to automat:P
Dalším problémem je výheň v autě přes léto, to si tam mohu jen sednout a už jsem drogy... tak jezdím ráno a večer...
Mějte se a podle mě sám si řídit auto dává člověku velkou svobodu... tak do toho jděte
S pozdravem Tomáš
z hlediska Mestinonu žádné omezení nepociťuji, ale v čem je můj problém při řízení jsou nohy. Když jedu mimo město, tak už jsem schopný řídit tak hodinu (ujedu cca 80km, což už dává člověku velkou svobodu

Problém však jsou semafory a kolony ve městě a neustálé popojíždění, spojka, brzda,plyn, spojka, brzda...
Na šlapání jsou moc těžké, stačí mi tři. čtyři semafory, tři, čtyři zabrždění a rozjetí a už cítím slabost v nohách a po 10 min takovéto jízdy už nemám sílu zmáčknout spojku, tak končím...

Dalším problémem je výheň v autě přes léto, to si tam mohu jen sednout a už jsem drogy... tak jezdím ráno a večer...
Mějte se a podle mě sám si řídit auto dává člověku velkou svobodu... tak do toho jděte

S pozdravem Tomáš
- alenka
-
Topic Author
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
14 Jun 2009 16:33 #426
by alenka
Replied by alenka on topic Odp.:autoškola
Od lekara som nakoniec dostala potvrdenie, ze si mozem robit vodicak. Za sebou uz mam 8 hodin teorie a 4 hodiny na trenazeri. Zajtra ma cakaju dalsie 2 hodiny na trenazeri a test, podla ktoreho sa ukaze, ci ma mozu pustit do auta a konecne aj na cesty.
- Helena
- New Member
-
Less
More
15 Jun 2009 12:07 #432
by Helena
Replied by Helena on topic Odp.:autoškola
Zdravím,
tak to je výborná zprává.
Moc přeji úspěch, nebojte se a vydržte. Hlavně klid! Určitě to zvládnete. Jste přece šikulka, ne?
Hel.
tak to je výborná zprává.

Hel.
- Myšák
-
- New Member
-
Less
More
15 Jun 2009 12:47 #433
by Myšák
Replied by Myšák on topic Odp.:autoškola
Gratuluji k zahájení autoškoly! Určitě se vám to povede!
Já si dělala autoškolu před 7 lety, kdy jsem byla ještě zdravá a pak jsem řídila asi 5x. Dostala jsem ale letos starší autíčko a 3 měsíce už jezdím. Bylo to skoro jako od začátku, ale stojí to zato. Opravdu vám to přinese velkou volnost pohybu a pocit, že jste to zvládla je perfektní. Takže vydržte a nebojte se toho!
Míša

- Drahuše
-
- New Member
-
Less
More
28 Jul 2009 18:42 #481
by Drahuše
Replied by Drahuše on topic Odp.:autoškola
Dobrý den,
mám myastemii 10 let a vlastním RP od 18 let. Nyní ze strachu nejezdím, protoze muj muz je netrpelivy, hodne me srází a já si neverím...
Bojí se více o auto nez-li o mne...
.
mám myastemii 10 let a vlastním RP od 18 let. Nyní ze strachu nejezdím, protoze muj muz je netrpelivy, hodne me srází a já si neverím...
Bojí se více o auto nez-li o mne...

Time to create page: 1.547 seconds