Vzkazy mezi členy stránek
- Myšák
- Autor tématu
- Nováček
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
29. říj 2008 20:16 #104
od Myšák
Vzkazy mezi členy stránek vytvořil uživatel Myšák
Dobrý večer pane doktore!
Můj dotaz je momentálně spíš technický, ale nevěděla jsem, kam ho zařadit.
Chtěla jsem se zeptat, jestli neuvažujete o zavedení možnosti psaní vzkazů mezi členy stránek? Ráda bych například někomu odpověděla na reakci ohledně mého dotazu, ale už třeba soukromě a zbytečně tím zaplýtvávám místo ve fóru u konkrétního téma, kde by se spíš hodily další postřehy.
Děkuji za odpověď a mějte se hezky!
Míša
Můj dotaz je momentálně spíš technický, ale nevěděla jsem, kam ho zařadit.
Chtěla jsem se zeptat, jestli neuvažujete o zavedení možnosti psaní vzkazů mezi členy stránek? Ráda bych například někomu odpověděla na reakci ohledně mého dotazu, ale už třeba soukromě a zbytečně tím zaplýtvávám místo ve fóru u konkrétního téma, kde by se spíš hodily další postřehy.
Děkuji za odpověď a mějte se hezky!
Míša
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- admin
- Moderátor
Méně
Více
- Obdržená poděkování 75
04. lis 2008 12:27 #121
od admin
Odpověděl admin pro téma Odp.:Vzkazy mezi členy stránek
Dobrý den,
zatím nevídím jinou možnost, než uvést svojí mailovou adresu, na kterou Vám může ospovědět ten, koho se to týká.
Já jako administrátor mám k dispiozici všechny mejlovbé adresy, ale z etických důvodů je nesmím dát veřejně k dispozici bez souhlasu vlastníka adresy.
s pozfravem
dr.Piťha
zatím nevídím jinou možnost, než uvést svojí mailovou adresu, na kterou Vám může ospovědět ten, koho se to týká.
Já jako administrátor mám k dispiozici všechny mejlovbé adresy, ale z etických důvodů je nesmím dát veřejně k dispozici bez souhlasu vlastníka adresy.
s pozfravem
dr.Piťha
- Líba
- Návštěvník
15. led 2009 12:08 #209
od Líba
Odpověděl Líba pro téma Odp.:Vzkazy mezi členy stránek
Jen chci popřát všem spolupacientům pana doktora hezký Nový rok, ať jsme zdraví co to jde, aspoň v myšlenkách.Takže hodně štěstí,lásky a zdraví všem.
Vygenerováno za 0.672 sekund